cykeldagbog

cykeldagbog

Home sweet home!

cyklingPosted by eva køngerskov Sun, June 01, 2008 18:30:06

Lørdag d. 31/5

Dag 365

Haslev - Bangsebro/home sweet home!

KM i dag: 87 km

Tid på cyklen: 3 t 57 min

Gennemsnit: 22 km/t

KM ialt: 12.745 km

Tid ialt på cyklen: 857 timer 52 minutter!

Efter præcist et år fik jeg i dag det længe ventede gensyn med venner og familie. Det var fra starten kaldt et surprisepary, men mens gæsterne glædede mig til at se det overraskende udtryk i mine øjne, havde min kære far lægget al surprise-information til mig, mens jeg lidt efter lidt har bevæget mig længere og længere nordpå!

Dagen startede dog langt fra Bangsebro og langt fra liv i gaderne. Festlighederne var dog ikke på det højeste, da jeg i morges ved 7-tiden kravlede ud af sengen - til gengæld kunne jeg var 365'ens tyvende gang smile ved tanken om endnu en cykeldag i selskab med mig selv og min Koga - et selskab som selvfølgelig aldrig fejler!

Kaffefiltrende var ikke til at finde i min søster's køkken, og jeg kørte derfor ganske kaffeløs afsted fra Haslev. Turen sydpå gik virkelig hurtigt. Benene var i god form og med stor lyst til at kværne igennem en sidste gang. Koga'en var i hopla og solen skinnede. Jeg nød cyklingen og nød når lårmusklerne blev presset hårdt og jeg kunne mærke hvordan de arbejede ihærdigt for at få mig sikkert i mål på denne sidste dag.

Efter smuk kørsel over Storstrømsbroen, kom jeg endelig til Falster, dog kun for, en halv times tid efter, at forlade den igen til fordel for naboøeen Lolland. Jeg blev inviteret fordi til en frugtjuice, af en god veninde's forældre, og nød lidt mere familiært selskab, imens den friske juice gjorde kroppen klar til det sidste stykke ned til Nykøbing...

Turen igennem Nykøbing var overraskende normal - som var jeg på vej hjem på en ganske almindelig lørdag eftermiddag. Jeg så ingen kendte ansigter og ville egentlig bare gerne hurtigst muligt hjem til Bangsebro. Jeg kørte igennem skoven, hvorefter jeg endelig kunne dreje til venstre op ad alléen. Smilet var stor og da jeg så huset og alle menneskene ude foran, blev det kun større.

Jeg blev mødt af en stor flok venner og familie som stod og hujede og klappede. Min gode ven, Rune, kom løbende og fik en hel flaske champagne sprøjtet ud over en Koga i hyldest! Gensynsglæden var selvfølgelig stor...virkelig stor!

Resten af dagen stod den på ualmindelig god mad, god vin, god fadøl og selvfølgelig fantastisk selskab. Der blev fortalt masser af røverhistorier samt hørt et par røvere fra året der gik i Danmark. Hvilken fantastisk finale efter et helt fantastisk og ganske uforglemmeligt og eventyrrigt cykelår i Sydamerika.

Mange kærlige hilsener fra Eva

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.