cykeldagbog

cykeldagbog

Der er et yndigt land!

cyklingPosted by eva køngerskov Wed, May 28, 2008 11:58:32

Tirsdag d. 27/5

dag 361

Flensburg - Fåborg

KM i dag: 78 km

Tid paa cyklen: 4 t 41 min

Gennemsnit: 16,61 km/t

KM ialt: 12463 km

Jeg vågnede sent, da de gode gardiner holdt sollyset, som normalt vækker mig, ude fra vaerelset. Kom først sent ud på cyklen, og startede dagen med endnu en ny omgang band og svovl over den tyske vejvisning. Jeg fulgte de få skilte der var, men endte alligevel med at køre rundt i Flensburg en times tid inden jeg endelig fandt cykelstien mod Kruså!

Jeg var helt oppe at ringe. Virkelig. Som var jeg på stoffer...det var helt vildt. Da jeg for første gang så Dannebrog flavre i vinden og skilte med æ,ø og å'er tog følelserne over og jeg kunne pludselig intet se, fra de tårefyldte øjne! Jeg stoppede ind paa det første supermarked, og kunne slet ikke holde mig selv fra at storsmile og smågrine hele tiden. Det var så absurd....så surrealistisk pludselig at befinde sig i Danmark og være omringet af dansktalende mennesker!

Jeg var et stort smil hele dagen i dag. Virkelig i hopla var jeg, og elskede at køre i Danmark. Solen skinnede og alle hilste med et smil. Nogle få heppede mig endda på vej, højst sandsynligt uden at vide hvor i alverden jeg kom fra på cykel! Jeg kørte forbi Dybbølmølle, og nød en knoppers, hvorefter jeg ramte Sønderborg, som var fyldt med liv og glade dage. Jeg var stadigvæk i en kæmpe rus over at være i danmark!

Jeg drønede videre med ekseptionelt gode ben til Fynshav, hvor jeg ventede en time på færgen. Jeg snakkede med en kvinde, som brokkede sig lidt over den lange ventetid. Jeg så nu anderledes på sagen, og fandt en times ventetid, som en gave. En time, hvor man var tvunget til at saette sig ned og slappe af....holde pause fra livets ellers travle hverdag! ...Men jeg lever selvfølgelig også et liv på cykel...

Færgeovergangen gik som smurgt i selskab med en frankfurter, en kop kaffe og en politiken! Fyn bød på absolut idyl og endnu engang var jeg et stort smil som nød cyklingen indtil jeg ramte Fåborg. Her spurgte jeg på en restaurant om opfyldning af vandflaskerne, og faldt i snak med den bundrelle fynbo, Simone. Hendes kollega Kenneth, hørte med på røverhistorierne og tilbød at jeg kunne sætte mit telt op i han og kærestens kolonihave. Super at være i Danmark!

Kolonihaven var lille, men fyldt med græs, og var derfor perfekt til teltet. Lige før jeg satte teltet op, trådte jeg på siden af en lille tornegren, hvorefter en torn rasede ind i anklen. Det gjorde hammer nas, og anklen blev mere og mere ubrugelig som aftenen og natten skred frem...

Med håb om en bedre ankel sagde jeg farvel til Danmark og goddag til drømme om at være i Danmark, og krøb ned i den altid trofaste sovepose!

KH Eva

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.